Nikolaj Jensen

Sabine Englert vælter i tilbud: - Det skal være det helt rette for mig

Det er i hvert fald ikke tilbud, Sabine Englert mangler i sin søgen på den næste arbejdsgiver: Det er mere overvejelserne om, hvad der lige passer ind i hendes livs med kæreste og job i Danmark.


BAVNEHØJ-HALLEN (SYDHAVNEN, HBOLD.dk): Efter 13 sublime sæsoner i buret for Herning-Ikast, tidligere FC Midtjylland og Ikast-Bording, så er tiden inde for Sabine Englert til at prøve noget nyt efter sommerferien.


Overvejelserne er mange. Tilbuddene er mindst lige så mange, og for 40-årige Sabine Englert handler det om at få det hele til at gå op i en højere enhed, når klubtrøjen til sommer skiftes ud.


Læs også: Kryptisk Englert kommenterer på fremtidsplanerne: – Team Esbjerg er et spændende projekt


– Selvfølgelig er jeg i gang med at overveje, hvad der skal ske næste sæson, om der er noget, der passer til det, jeg kunne tænke mig, og som hænger sammen for mig. Lige nu er jeg her i Herning-Ikast, og jeg giver den fuld gas. Det fokuserer jeg mest på, siger Sabine Englert til HBOLD.dk.


– Har du noget på plads?


– Nej, jeg har ikke noget på plads. Jeg har ikke en deadline på den måde. Er det januar, så er det januar, er det februar eller marts, så bliver det der. Jeg har ikke travlt med det.


– Hvad er dine tanker om det hele?


– Det er et egentlig rimeligt bredt, hvad jeg kigger efter. Det skal hænge sammen med mig og kæresten og være et sted, hvor jeg synes, jeg har det sjovt igen. Det nemmeste vil nok være at blive i Danmark, men jeg kigger på alt, hvad der kommer, og så tager jeg en beslutning på et tidspunkt. Men hvad det ender med, ved jeg ikke endnu.


Læs også: Se dig godt for Jesper Jensen: Sarah Iversen sender kraftigt landsholdsholdssignal


– Hvor stor er interessen for dig?


– Der har været henvendelser fra ind- og udland. Det er jo dejligt, at man stadig bliver set og værdsat.


­– Vil du sige noget om, hvor tilbuddene kommer fra? Fransk, tysk, dansk, ungarsk håndbold?


– Det vil jeg ikke lige sige, hvor det kommer fra. Men det er det ene og det andet, ja. Jeg lytter på alt, og så ser jeg, hvad det ender med. Jeg har ikke nogen krav, hvor jeg siger, at det skal være præcis sådan her.


Læs også: Pludselig magtdemonstration: – Mærkeligt at alting bare lykkes, siger Sarah Iversen


Team Esbjerg mangler til sommer en keeper – hvad tænker du om Jesper Jensens projekt, som blandt andre trækker Nora Mørk til sig?


– Selvfølgelig er det et spændende projekt. Men det skal også hænge sammen med mig. Jeg snakker med flere. Jeg har flere muligheder.


­– Men vil en klub som Team Esbjerg ikke passe meget godt med dig?


– Jaem … Nu ved jeg ikke, om de kommer til at spille Champions League, men det kan man måske formode i forhold til, hvordan de spiller lige nu. Det kunne være sjovt at spille igen, men der er også mange rejser og det hele. Men jeg skal snart finde ud af, hvad præcis jeg vil, slutter Sabine Englert.


Læs også: LIVE: HIH kører Ajax midt over


I sin tid i det midtjyske har Sabine Englert vundet hele 17 (!) medaljer heriblandt tre danske mesterskaber, fire pokaltitler, EHF Cup- samt Cup Winners Cup-mester og deltagelse i Champions League final 4: Læg dertil også en håndfuld DM-sølv- og bronzemedaljer.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER