Nikolaj Jensen

- Det skal han have styr på, siger Anne Mette Hansen efter flov Moustafa-tale

Anne Mette Hansen langer ud efter håndboldpræsidenten Hassan Moustafa, der fejlagtigt fik ønsket Danmark tillykke med sølvmedaljerne, der egentlig var Frankrigs ære.


GRANOLLERS (Palau d’Esports de Granollers, HBOLD.dk): Hvad skete der lige dér?


Sådan tænkte mange nok, da præsidenten for det internationale håndbold forbund Doktor Hassan Moustafa lod sine afsluttende bemærkninger officielt lukke det 25. verdensmesterskab for kvindehåndbold.


Efter en længere tøven over at have udråbt Norge som de rette verdensmestre, så blev Danmark nævnt som det næste navn i rækken – altså sølvmedaljevinderne – og ikke Frankrig.


Ikke i orden siger Anne Mette Hansen.


– Det er lidt spøjst, at han ikke har styr på det. Men vi tager da gerne en sølv … Men nej, det er lidt flovt. Han skal sgu have styr på det. Det er lidt ærgerligt og manglende respekt til Frankrig. Det er dårlig stil, fortæller Anne Mette Hansen til HBOLD.dk efter præmieoverraskelsen.


-Hvad tænkte du, lige da han sagde det?


-Jeg tænkte, ”det er løgn”. Det må man have styr på. Så må han sgu skrive ned på et stykke papir. Jeg ved ikke engang, om han selv opfattede, at det var forkert, men hvis jeg kan gøre noget, så beklager jeg til Frankrig, siger hun.


Læs også: Pinligt! Håndboldpræsident Moustafa vrøvler og ønsker Danmark tillykke med sølvmedaljerne


Når det så er sagt, så venter der en fest af guldkarakter for de danske bronzevindere.


– Vi er megastolte over det her. Nu skal det fejres. Vi har sunget, danset og festet og prøvet at få tiden til at gå mellem vores kamp og præmieoverraskelsen. Der har været lidt lang tid, men nu kan vi slå os løs.


-Hvor meget er der røget indenbords?


– Argh, ikke så meget endnu. Vi blev nødt til at kunne stå på podiet. Så jeg tænker, at nu kommer det til at gå lidt hurtigere, haha.


-Hvad skal der ske nu?


– Nu skal vi ud og feste i omklædningsrummet, så skal vi tilbage på hotellet og så ved jeg ikke, hvad der er planlagt, slutter Anne Mette Hansen.


Læs også: Verdens bedste Norge udfører endnu et guldmirakel: Silje Solberg lukkede HELT ned


Norge vandt VM-finalen med cifrene 29-22 efter at have været bagud 12-16 efter første halvleg.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER