Nikolaj Jensen

Dansk slutrundedebutant med tårer i øjnene efter kampen

Herning-Ikast-profilen Simone Petersen fik sine allerførste slutrundeminutter i aftenens VM-debut mod Tunesien, men det fyldte overhovedet ikke efter kampen.


Tårerne pressede sig på, og de var ikke til at holde tilbage for den 24-årige slutrundedebutant Simone Petersen, der var igennem noget af en rutsjebanetur i sin første VM-kamp.


Men glæden over at træde ind på den allerstørste håndboldscene overhovedet var skiftet ud med en knude i maven og tårer i øjnene.


Læs også: Landsholdet melder ud om Mia Rejs skade: Her bliver vi klogere


– Lige nu er man overskygget af Rej. Jeg ser bare, at Mette (Tranborg, red.) lander ind i hende, og så hører man de forfærdelige skrig. Man tænker det værste med det samme, siger Simone Petersen lige efter kampen til TV 2.


– Vi er kun lige gået i gang. Rej har kæmpebetydning for os. Som man kunne se på billederne, så blev alle meget berørte af det. Det gjorde sgu ondt, men vi færdiggjorde anden halvleg, uddyber hun.


Læs også: Det værste der kunne ske: Mia Rej forlader banen i store smerter


Intet er endnu officielt meldt ud fra landsholdet om Mia Rejs skade – men meget tyder på en alvorlig knæskade, som Simone Petersen selv tidligere har prøvet i form af en korsbåndsskade.


– Det gør ondt at se, uanset hvem det var. Vi håber det allerbedste for Rej.


Læs også: Ambivalent Jesper Jensen efter VM-åbningssejr: – Det gør ondt med Mia Rej


Simone Petersen fik knap syv minutter på banen og nettede en enkelt gang.


Danmark vandt 34-16 over Tunesien og kan nu se frem til Congo på lørdag.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER