Nikolaj Jensen

- Det er ikke sjovt, siger landstræneren om skadechok

Jesper Jensens VM-tropper kom planmæssigt fra start med en storsejr på 34-16, men det var slet ikke det, der fyldte hos landstræneren efter kampen.


Det var selvfølgelig Mia Rejs smertefulde exit fra kampen, der vil stå tilbage som kampens helt store og triste nedslagspunkt i en kamp, hvor Danmark ellers fik jævnet Tunesien med halgulvet i Granollers.


Landstræneren er dog imponeret over, hvordan de danske spillere fik samlet sig selv op ovenpå Mia Rejs exit fra banen, der efterlod samtlige danske spillere med tårer i øjnene.


– Det så ikke godt ud med Rej. Det gør ondt at se på og på holdkammeraterne, der ved, hvor meget hun har været igennem. Det er ikke sjovt, siger Jesper Jensen efter kampen til TV 2.


– Jeg synes, de andre spillere kommer hurtigt ind i det igen, og det er cool, at de samler sig selv op. Men vi må se, hvad der sker med Rej.


Louise Burgaard var bænket, da Mia Rej fik pådraget sig, hvad der ligner en korsbåndsskade. Hun ligger heller ikke skjul på, hvordan det påvirkede hende og resten af den danske bænk.


– Det er jo fuldstændig forfærdeligt. Jeg tror, vi fik tudet lidt ude på bænken. Vi tænker så meget på hende. Vi er megakede af det på vores og hendes vegne som menneske og håndboldspiller, siger den danske højre back til TV 2.


Hvad skadens omfang er vides ikke endnu. Alt det bedste til 31-årige Mia Rej.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER