Ida Hummeluhr

Stefan Madsen efter uafgjort mod GOG: "Vi er på ingen måde færdige endnu"

Aalborg og GOG spillede lørdag eftermiddag et topbrag, der endte uafgjort efter en ellers konstant Aalborg-føring. I den forbindelse fik HBOLD en snak med nordjydernes cheftræner, Stefan Madsen.

Da uret efter 60 minutters spil lød, havde Aalborgs Sebastian Barthold netop udlignet til 30-30, efter kampens første GOG-føring på 30-29. Scoringen få sekunder før slutfløjtet gav hjemmeholdet et enkelt point. Nærmere følte de rød-hvide dog nok, at de havde fået frataget et point.

Cheftræner i Aalborg Håndbold, Stefan Madsen, sagde efter kampen følgende til HBOLD:

Set over de sidste fem minutter, så skal vi være rigtig godt tilfreds, men ser man over hele kampen, så er det brølærgerligt, og det ender ikke, som det burde. Vi har plus 6 mål, og vi skal kunne køre sejren hjem. Vi har tidligere haft held med at lægge og bytte mål i 7-mod-6-spillet, men det lykkes ikke i dag. Det er selvfølgelig noget, jeg vil ærgre mig over, når jeg kommer hjem og ser kampen, at vi tog det træk at spille 7-mod-6. For det meste er det altid nemmest at være bagklog. Jeg var ret sikker på, at vi ville kunne glide hjem på det, men i stedet forærede vi GOG alt for mange mål i den periode – og forærer dem også momentum“.

Men var der andre ting end 7-mod-6-spillet som forårsagede resultatet, tænker du måske? Det svarede Madsen også på.

Som jeg har det lige nu, og jeg har jo ikke set kampen på nuværende tidspunkt, så er det mere det med at kigge indad og allerede evaluere sig selv, på, hvordan vi fik formøblet det her. Og en anden ting, som jeg synes, at vi har været dygtigere til er at lægge og fordele ressourcerne, det synes jeg ikke, at vi på samme måde får gjort i dag – det er i hvert fald min oplevelse. Det betyder, med det vi også var igennem i onsdags, at så har vi selvfølgelig kun lidt tilbage i batterierne“.

Før kampen lå GOG 4 point foran Aalborg i tabellen for grundspillet, og sådan fortsætter det nu. Men betyder det så, at Aalborgs chancer for at indhente sydfynboerne for alvor er manet til jorden? Det mener Stefan Madsen ikke.

Vi er på ingen måde færdige endnu. Vi ved også godt, at GOG kommer gennem et voldsomt program, og ja, det er sjældent, at der er nogen, der er gået ubesejret gennem grundspilet uden nederlag – det må vi sætte vores lid til, for vi kan ikke selv afgøre det nu. Nu skal vi have lidt hjælp. Men hvis vi så får lidt hjælp, og selv holder stien ren, så kan vi ved at vinde i GOG være bedre indbyrdes, og det kan komme til at afgøre det,” sagde den skuffede Aalborg-træner slutteligt til HBOLD.