Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Ida Hummeluhr

Emil Jakobsen slår fast: Ja, jeg er tilfreds med mit skifte

Den landsholdsaktuelle venstrefløj, Emil Jakobsen, har ikke lige frem væltet i spilletid efter sommerens klubskifte til SG Flensburg-Handewitt. Nu sætter han ord på skiftet overfor HBOLD.


Siden Emil Jakobsen skiftede GOG ud med SG Flensburg-Handewitt i sommers, så har pressen og de danske fans haft travlt med, at han bruger mere tid på bænken end på banen.


Selv kommenterer den 23-årige fløjspiller nu den manglende spilletid overfor HBOLD:


Jeg har ikke fået den store portion spilletid her i starten i Flensburg, hvilket jeg også synes er okay, fordi Hampus (Wanne, red.) spiller rigtig godt for tiden, så han skal også bare have lov til at spille – men så er det jo fedt, at jeg kan komme med her og få lov til at spille lidt, så jeg også kan få spilletid. Så selvfølgelig har jeg manglet det lidt,” siger den optimistiske fløjprofil.


Selvom det ikke er blevet til mange minutter på banen, så har opstarten i Nordtyskland alligevel været god for landsholdsspilleren.


Det har været fedt, det har været rigtig fedt. Drengene er pissesøde. De har virkelig været gode til at få mig ind på holdet, så alt i alt har det været en rigtig fin start – og så er det jo heller ikke så langt fra Danmark, så hvis der har været nogle ting, der har været lidt irriterende, så kan man altid køre hjem. Men alt i alt har det været en rigtig fin opstart, og drengene har været søde til at tage imod mig,” siger Jakobsen til HBOLD.


Dermed er den tidligere GOG-profil på ingen måde heller tøvende overfor HBOLD, da vi spørger til, om han stadig er glad for skiftet:


Det er jeg! Jeg er helt tilfreds med, at jeg spiller der,” siger Jakobsen med et smil, inden han efter Danmark-Norge-kampen smuttede ud til kollegaerne i omklædningsrummet.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER