Jan Skjødt Østergaard Pedersen

TMS Ringsted forlænger med talentchefen

Endnu en god nyhed TMS Ringsted A/S forlænger med talentchef Dennis Jensen med yderligere to år, så vi har kontrakt med ham indtil 30/6 2024.


Dennis Jensen udtaler:


“Da jeg startede snakken med Ian Marko Fog om en forlængelse af aftalen, var det klart med målet om netop at nå til enighed.


Jeg har en fantastisk rolle med at arbejde med en masse ambitiøse mennesker, som ligger en masse timer og en masse energi i at blive så gode som muligt.


Vi har de seneste år taget mange rigtige skridt, både som klub i al almindelighed, men også med vores talentudvikling. Og jeg kan ikke vente med at bruge de næste 2 1/2 år på at tage yderligere skridt.


Og det er jeg ikke i tvivl om vil lykkes i et set-up med Dalmose, Ian og dygtige trænere i vores set-up og ungdomsafdeling.”


Ian Marko Fog administrerende direktør udtaler.


“Dennis er en af de medarbejdere, som i dagligdagen er utrolig vigtig for klubben. Hans primære opgave er at afsøge markedet for talenter, samtidig med han er bindeled i klubben for vores egne talenters implementering på førsteholdet. Hans arbejdsopgaver er derfor også udvidet, han bliver fast assistent på U19, og er samtidig træner for vores talentfulde herre 2. hold sammen med Anders Larsen. Han er enorm dedikeret og udviser et stort engagement til de mange andre opgaver han også løser for klubben. Vi gør en dyd ud af at have motiverede medarbejdere med høj faglighed i klubben, der kan løfte vores unge talenter. Derfor er vi også rigtig glade for, det har været muligt at holde på en så kvalificeret medarbejder.”


Pressemeddelelse fra TMS Ringsted


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER