Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Tysk storhold forlænger med cheftræneren

Det tyske storhold SG Flensburg-Handewitt har forlænget samarbejdet med cheftræneren Maik Machulla.


Den 44-årige tysker har stået i spidsen for det nordtyske hold siden sommeren 2017, hvor han overtog roret fra Ljubomir Vranjes, der skiftede tyskerne ud med den ungarske topklub Veszprém.


I 2017 underskrev Maik Machulla en aftale gældende frem til sommeren 2023, men den er nu blevet forlænget og gælder nu frem til sommeren 2026!


Maik Machulla glæder sig over tilliden fra danskerklubben. Han siger følgende til klubbens hjemmeside:


“Anerkendelsen og tilliden til min person og til hele mit trænerteams arbejde betyder meget for mig. SG (SG Flensburg-Handwitt red.) henvendte sig tidligt til mig, i en vanskelig fase. I de sidste par år er det lykkedes os at sammensætte et fremragende ungt hold, der har et stort potentiale, og som er fremtiden for SG. At udvikle disse spillere og spille succesfuld håndbold sammen er det, der driver mig hver dag”.


Maik Machulla har blandt andet ansvaret for syv danske spillere; Mads Mensah Larsen, Simon Hald, Lasse Møller, Aaron Mensing, Emil Jakobsen, Lasse Svan og Kevin Møller.


Efter holdets første seks kampe ligger SG Flensburg-Handewitt på en foreløbig 6. plads i Bundesligaen. Næste opgave for nordtyskerne er på søndag, hvor de på hjemmebane krydser klinger med Stuttgart.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER