Ida Hummeluhr

Simon Pytlick om sin første landsholdsudtagelse: ”Det er selvfølgelig megastort at blive udtaget”

Når landsholdet møder ind til samling til november, så bliver det med Simon Pytlick som potentiel debutant. I den forbindelse har vi hos HBOLD fået os en snak med den unge profil.


Inden længe samles herrelandsholdet for første gang siden OL.


Siden da er der dog sket nogle udskiftninger, da flere af landsholdets største profiler får lov at holde en velfortjent pause – det drejer sig blandt andet om Niklas Landin, Mikkel Hansen og Lasse Svan.


Samtidigt betyder det, at der er blevet plads til flere unge spillere, som får muligheden for at vise sig frem på højeste niveau.


En af de udvalgte spillere er 20-årige Simon Pytlick, der muligvis kan se frem til sin A-landsholdsdebut – noget, som GOG-profilen ser meget frem til. 


Det er selvfølgelig megastort at blive udtaget. Jeg glæder mig utrolig meget til at møde drengene og få en fed uge med træningerne – og forhåbentligt en debut,” siger den mulige debutant til HBOLD.


Beskeden, som Pytlick fik, er en, som mange unge talenter drømmer om, og nu blev det altså GOG-spillerens tur til at få drømmen opfyldt. Men hvordan modtog han egentligt beskeden? Det har Pytlick svaret os på:


Jamen, jeg sad egentligt bare og så film med min mor, da Nikolaj ringede og sagde, at jeg var udtaget. Jeg var selvfølgelig utrolig glad – tror, det hele gik lidt hurtigt, så der gik lige lidt tid, før jeg var helt med,” konstaterer Pytlick.


GOG-spilleren står til at skulle dele venstrebacken med Flensburg-spilleren, Aaron Mensing, og Füchse Berlin-spilleren, Lasse Andersson. Normalt er det som bekendt Mikkel Hansen, der sidder hårdt på den position, så hvordan er det mon, at være en del af erstatningen for verdensstjernen?


Jeg tror, det er lidt at presse den ved at sige ’som erstatning for Mikkel’. Jeg er bare glad for at få muligheden, og håber selvfølgelig, at jeg kan vise den bedste side af mig selv,” slog venstrebacken fast.


Den kommende samling foregår primært i Trondheim, i Norge, hvor det danske landshold møder hhv. Norge, Frankrig og Holland i kamp fra 4. til 7. november.


Dermed bliver det formentligt på norsk jord, at et af fremtidens store håb, Simon Pytlick, får sin debut.


Jeg glæder mig meget til at møde dem alle sammen – og så glæder jeg mig da også til kampene, hvis jeg får muligheden for en debut,” slutter talentet.


Simon Pytlicks første landsholdssamling kan du følge tæt på HBOLD og Europamesters kanaler direkte fra Norge, hvor vi vil være til stede under hele Gjensidige Cup.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER