Ida Hummeluhr

Martin Larsen til HBOLD: "Vi er super godt tilfredse"

Aalborg vandt onsdag aften 36-28 over de franske vicemestre fra Montpellier. Efter kampen fik vi hos HBOLD en snak med Martin Larsen. Læs hele interviewet her.


I vinder med 8 mål over Montpellier, hvad siger du til den indsats?


Jeg synes faktisk, at vi spiller en super kamp. Lige bortset fra en 10 minutter i anden halvleg, hvor vi lige slipper grebet lidt, og får brændt nogle chancer. Der er vi lidt uskarpe. Udover det synes jeg, at vi spiller sindssygt godt, og jeg synes også, at vi dækker godt op. Alt i alt en super kamp”.


Hvordan ser du styrkeforholdet mellem jer og Montpellier i aftenens kamp?


Montpellier er et super godt hold, men de mangler et par spillere, så vi vidste godt, at vi skulle trykke igennem på dem for at presse dem på mandskabet. Og det synes jeg, at vi har styr på gennem det meste af kampen, og vi bevarer også roen, da de kommer tæt på, så alt i alt synes jeg, at vi vinder ganske fortjent”.


I havde en femmålsføring ved halvlegen, hvad snakkede I om i omklædningsrummet?


Vi snakkede om, at vi skulle fortsætte med at gøre det, som vi gjorde. Vi skulle bare blive ved med at løbe med dem, og hvis vi gjorde det, så skulle vi nok slå hullet og vinde til sidst”.


Hvad siger du til jeres start i Champions League generelt?


Det tror jeg ikke, at vi kunne have gjort ret meget bedre, Vi står med en 10-målssejr og en 8-målssejr. Det er to rigtig gode mandskaber vi har mødt, så vi er super godt tilfredse og fortrøstningsfulde for vores videre færd i Champions League”.

















MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER