Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Caroline Hyldig

Skjern henter erstatning for Robin Haug i Sverige

Efter korsbåndsskaden til Skjern Håndbolds målmand Robin Haug, har klubben nu hentet 24- årige Anton Hagvall i den svenske klub Alingsås HK. Klubben har købt ham fri fra sin kontrakt, og lavet en aftale, som nu gælder resten af sæsonen. 


Sportschef for Skjern Håndbold, Thomas Klitgaard er både godt tilfreds med valget af målmand og samarbejdet med Anton Hagvalls nu tidligere klub Alingsås. Til Skjernhåndbold.dk siger sportschef Thomas Klitgaard:


“Vi er meget tilfredse med, at vi på dette tidspunkt i sæsonen har fundet en kvalitetskeeper, der fra dag 1 kan gå ind og supplere Christoffer Bonde. Anton Hagvall er en dygtig keeper, som vi forventer os meget af i samspil med Bonde. Der skal samtidig også lyde et stort tak til Alingsås, der har været utrolig samarbejdsvillige under hele transferprocessen.”


Selv er den nye Skjern målmand også godt tilfreds med sit klubskifte.


“Skjern Håndbold er en storklub i Danmark, så da muligheden bød sig, var det bare om at slå til. Det er et stort skifte for mig, og jeg er stolt over, at Skjern kiggede i min retning,” siger Anton Hagvall til Skjernhåndbold.dk.


Anton Hagvall spiller sin sidste kamp for Allingsås d. 24. september, inden han begynder sit samarbejde med Skjern Håndbold.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER