Jesper

Marko Panic: Spiller ikke på det bosniske landshold, med ham som træner

En skarp udmelding fra den store bosniske landsholdsprofil Marko Panic, som udtaler at han til hver en tid er til rådighed for landsholdet – dog ikke så længe Ivica Orbvan er landstræner.


Indtil februar var den tidligere KIF Kolding-træner Bilal Suman ansat som bosnisk landstræner, men er nu blevet erstattet af Ivica Orbvan.


Jeg er altid tilgængelig for landsholdet. Jeg var der, da jeg spillede, og da jeg ikke spillede, men jeg spiller bare ikke, mens denne træner er der. Det er min beslutning. Landsholdet kan regne med mig i fremtiden, men ikke under vejledning af denne træner“, udtaler Panic.


Landstræner Ivica Orbvan udtrykker stor respekt for Panic som håndboldspiller, men vil ikke kommentere yderligere på den givne sag.


“Jeg har stor respekt for Panic som spiller. Jeg betragter ham som en af ​​de bedste spillere på højreback position, en komplet spiller, som vil blive savnet af landsholdet, hvis hans beslutning forbliver sådan. Jeg respekterer hans beslutning om, at han ikke længere vil spille på landsholdet, og jeg vil ikke komme ind på nogle andre ting. Jeg kan også kommentere, at landsholdet ikke er et privat hold til enhver tid. Jeg har ikke andet at sige, end at jeg er ked af det. Jeg håber at noget vil ændre sig, for landsholdets døre er altid åbne for ham, hvis han er rask”, udtaler landstræneren.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER