Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Magnus Bramming: Det var en utrolig rørende aften

Håndboldherrerne fra TTH Holstebro løb fredag aften ind i sæsonens andet liganederlag i den nye sæson.


På hjemmebane tørnede Søren Hansens tropper sammen med ligakonkurrenterne fra Fredericia Håndboldklub, da de to mandskaber stødte sammen i 4. spillerunde i Herrehåndboldligaen.


I Gråkjær Arena var de vestjyske værter ramt af flere skader og manglen på ressourcer satte sine spor. Gæsterne fra Fredericia Håndboldklub kunne nemlig strække armene i vejret efter 60 minutters spil, da en sejr på 33-35 var sikret.


Se kampen i tal HER


Kampen bød samtidig på en klubrekord, da Magnus Bramming skrev sig ind i historiebøgerne ved at være den spiller med flest kampen i TTH-trøjen nogensinde. Hele 405 kampe er det blevet til for den snart 31-årige fløjspiller og han blev naturligvis fejret med manér.


“Det var en utrolig rørende aften. Selvfølgelig ville jeg, og resten af holdet, gerne have haft en sejr, men sådan skulle det ikke være denne gang…Det gør mig utrolig stolt og glad, at så mange tog sig tid til at komme i aften. Min familie og venner havde taget turen fra Roskilde. Den flotte hyldest fra publikum. Alle de flotte ord jeg fik med på vejen af holdkammeraterne og John Mikkelsen. Det var meget overvældende – på den gode måde”, siger Magnus Bramming til klubbens hjemmeside.


Næste opgave for Magnus Bramming og co. er tirsdag aften, hvor de på udebane krydser klinger med portugisiske Sporting i 2. kvalifikationsrunde i EHF European League.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER