Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Morten Bjørnshauge: Vi skruede op for niveauet

Ligamandskabet fra SønderjyskE Herrehåndbold spillede lørdag eftermiddag deres tredje træningskamp i den nye sæson og her blev det ligeledes til deres tredje sejr.


På hjemmebane tørnede Jan Pytlicks tropper sammen med 1. divisionsholdet fra HØJ Elite og her var det sønderjyderne der løb med sejren efter 60 minutters spil. I en meget spændende affære kunne de blåblusede værter strække armene i vejret i Broager Sparekasse Skansen efter en sejr på 31-28.


Se SønderjyskE Herrehåndbolds målscorere herunder:


Frederik Ladefoged 4, Marcus Dahlin 4, Kristian Stranden 4, Alec Smit 4, Noah Gaudin 3, Thomas Mogensen 2, Sveinn Johannsson 2, Morten Bjørnshauge 2, August Wiger 2, Nikolaj Svalastog 1, Oliver Eggert 1, Tobias Møller 1 og Mikkel Muurholm 1.


“Med 31 mål må vi sige at angrebsspilet fungerede OK. I forsvarsspillet synes jeg at vi mangler noget fundament og vi kæmper lidt med at få vores 6-0 til at fungere optimalt. Vi har svært ved at tackle deres brede pres og der føler jeg at vi skal blive bedre til at omstille os. Det positive er at vi, ligesom i de foregående kampe, er i stand til at skrue op for niveauet og afgøre kampen til vores fordel…Når vi går i gang med turneringen skal vi bare være klar over at vi ikke får en halvleg til at indstille os, da skal vi være klar fra start”, siger SønderjyskE-stregen Morten Bjørnshauge til klubbens hjemmeside.


Morten Bjørnshauge og co. spiller deres første gældende kamp den 2. september, når de indleder Herrehåndboldligaen med et opgør mod de forsvarende danske mestre fra Aalborg Håndbold på hjemmebane.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER