Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Niels Agesen: Det var en fin start uden at det var prangende

Håndboldherrerne fra Mors-Thy Håndbold spillede tirsdag eftermiddag deres første træningskamp i den nye sæson. Det var samtidig holdets nye cheftræner, Niels Agesens uofficielle debut for nordvestjyderne.


På udebane tørnede Mors-Thy Håndbold sammen med ligaoprykkerne fra Skive fH og til trods af få træningspas grundet corona-smitte, så leverede Niels Agesens tropper en flot kamp.


Mors-Thy Håndbold vandt opgøret med komfortabelt 30-40 efter hele 80 minutters spil.


Se Mors-Thy Håndbolds målscorere herunder:


Mads Hoxer Hangaard 6, Tim Sørensen 5, Kasper Lindgren 5, Lasse Pedersen 4, Erik Toft 3, Marcus Midtgaard 3, Sigurd Jensen 3, Emil Hansson 2, Axel Franzén 2, Viktor Bergholt 2, Morten Libak 2, Andraz Velkavrh 1, Jacob Hansen 1 og Magnus Norlyk 1.


“Det var en fin start uden at det var prangende. Jeg ser mange ting, som vi kan arbejde med, men det vil der være på det her tidspunkt. Jeg er tilfreds med attitude og gejst og drengenes indstilling til at arbejde sammen og hjælpe hinanden. Set i forhold til tidspunktet, så var det en god første træningskamp, hvor vi fik arbejdet med de ting, som vi havde sat os for”, sagde Niels Agesen til klubbens hjemmeside efter kampen.


Næste opgave for Mors-Thy Håndbold er allerede i morgen eftermiddag, når de i Lalandia Billund krydser klinger med Skjern Håndbold.


 


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER