Jan Skjødt Østergaard Pedersen

TM Tønder melder ud: Målsætningen er top 6


Hos TM Tønder Håndbold melder man klar til den kommende sæson, og forventningerne er sat. Efter at have tilført holdet en større saltvandsindsprøjtning, tror klubben på, at man kan blande sig i top seks i 1. division.


– Vi har til næste sæson, fået sammensat en trup, som rummer mange forskelligartede kompetencer, og der er stor konkurrence og kvalitet på alle positioner, så selvfølgelig har jeg forventninger til truppen, og jeg mener også, at en top seks placering ikke er urealistisk, siger cheftræner Michael Wollesen.


Truppen har allerede været samlet i starten af juli måned, inden sommerferien for alvor satte ind. Formålet var, at alle på holdet kunne få sat ansigt på hinanden og sået frø til holdånden, inden træningsstart den 26. juli og den kommende træningslejr i august.


Nye unge talenter

Det er ikke nogen hemmelighed, at klubben har investeret i en del nye spillere, der alle vil og kan bidrage med masser af spillemæssige kvaliteter og den helt rigtige indstilling. TM Tønder er en udviklingsklub og er derfor kendt for at kunne spotte de unge talenter, der kan være med til at skabe succes og udvikling i klubben.


Sidste år havde klubben en stamme af seks til otte spillere, og i år er bundniveauet hævet og bredden er markant bedre.


– Med de ni nye spillere, hvor mange af dem har to års kontrakter, er der masser af udviklingspotentiale. Det tager altid lidt tid at opbygge relationer, så alle spiller optimalt sammen. Det en proces, der kan tage mere end et år, da der skal skabes kontinuitet. Derfor er målet dette år at finde fodfæste i 1. division – og så lægger vi et lag på til næste sæson, fortæller cheftræner Michael Wollesen, og fortsætter:


– Vi er en udviklingsklub, og det er også med til, at gøre det attraktivt at fortsætte samarbejdet, også længere end to år. Det giver et flow i udskiftninger, men vi bibeholder et stærkt fundament – og her er lokale spillere, som Jesper, Thomas og Casper, værdifulde, da de sikrer den lokale forankring og et godt fundament for holdhånden.


Farvel til kendte ansigter

Efter denne sæson siger TM Tønder Håndbold også farvel til seks spillere heriblandt fire af de unge lokale spillere, der flytter fra området for at studere. Rasmus Clausen, Kasper Fey, Rasmus Matthiesen og Kasper Lydiksen skal fortsætte deres uddannelse i andre byer. Lars Kooij og Viktor Vlastos stopper også i klubben, da de skal spille i nye klubber – Lars i en tysk 2.bundesligaklub og Viktor i GOG.


Pressemeddelelse fra TM Tønder



MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER