Michael Ehrhorn

Svensk stjerne sætter spørgsmålstegn ved fremtid på landsholdet

En af Sveriges absolut vigtigste spillere – målmand Andreas Palicka – sætter nu spørgsmålstegn ved, om han kommer til at forsætte på landsholdet. Det gør han efter OL-skuffelsen mod Spanien, hvor Sverige røg ud efter en hidsig afslutning.


Det blev ikke til den OL-succes, som de havde håbet på i Sverige. Kvartfinalen i Tokyo blev endestationen, da Spanien vandt efter en vild afslutning.


Nu skal flere spillere så gøre status i forhold til fremtiden, og en af dem er den rutinerede stjernemålmand Andreas Palicka.


Han vil ikke udelukke, at tiden på landsholdet kan være forbi, men lige nu er følelserne store:


“Jeg vil ikke kommentere på det nu, hvor der er så mange følelser i min krop. Jeg er nødt til at gå hjem og evaluere på, hvordan jeg har spillet i dette OL,” siger Andreas Palicka til Expressen og fortsætter:


“Jeg håber, at jeg kan spille på det her niveau i et år mere eller deromkring, og så må vi se, hvor langt det rækker. Men det faktum, at jeg brænder for landsholdet, sætter jeg ikke spørgsmålstegn ved. Jeg må være ærlig og se mig selv i spejlet, og vi må drøfte det, når skuffelsen er aftaget,” lyder det fra Palicka.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER