Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Lasse Mikkelsen: Alt i alt så det meget lovende ud

Håndboldherrerne fra Skjern Håndbold spillede mandag aften deres første træningskamp i den nye sæson og her fik de en helt perfekt start på opstarten til sæsonen 2021/2022.


I Lalandia Billund tørnede Claus Dalgaard-Hansens tropper sammen med ligakonkurrenterne Ribe-Esbjerg HH og her var det de grøn- og hvidblusede vestjyder der snuppede sejren.


Skjern Håndbold vandt opgøret med 32-28 efter en pausestilling på 15-15.


Se Skjern Håndbolds målscorere herunder:


Lasse Mikkelsen 6, Alfred Jönsson 5, René Rasmussen 5, Senjamin Buric 3, Emil Bergholt 3, Jørgen Rasmussen 3, Oliver Norlyk 3, Lasse Uth 2, Eivind Tangen 1 og Jesper Konradsson 1.


Kampen var samtidig Lasse Mikkelsens uofficielle comeback-kamp og han leverede varen og blev vestjydernes topscorer med seks mål. Han sagde følgende til klubbens hjemmeside efter kampen:


“Det var en klassisk træningskamp med misforståelser, lidt problemer med timingen og mange kontramål. Men alt i alt så det meget lovende ud. Allerede nu synes jeg, at vi ser skarpe ud, folk kæmper hårdt og der er en masse fart over vores spil…Vi kom fra start, som vi gerne ville – og selvom det bare var en træningskamp, så må man ikke undervurdere at komme godt fra start i de her testkampe – og så var det bare dejligt med tilskuere på lægterne igen”.


Fredag eftermiddag skal Lasse Mikkelsen og co. i aktion igen, når de krydser klinger med de forsvarende pokalvindere fra Mors-Thy Håndbold. Kampen spilles i Lalandia i Billund klokken 15.30.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER