Mads O. Madsen

Jonas Wille: Jeg rejser fra Mors-Thy Håndbold med god samvittighed

Mors-Thy Håndbold har op til den nye sæson skiftet ud på trænerposten i klubben. Ud er gået Jonas Wille og ind er kommet Niels Agesen.


Jonas Wille er smuttet til svensk håndbold, hvor han skal stå i spidsen for IFK Kristianstad. Niels Agesen er kommet til klubben fra Randers HK.


Jonas Wille fik den perfekte afslutning på sin tid hos Mors-Thy Håndbold, da han til alles overraskelse vandt pokalturneringen, efter en sejr over Aalborg Håndbold i finalen.


Hovedpersonen selv, er da også godt tilfreds med det punktum, som han fik sat i klubben.


Han siger følgende til klubbens hjemmeside:


“Det er noget vi og hele klubben skal være stolte af. For mig er det et privilegie at være den træner, der var her, da Mors-Thy Håndbold fik sin første titel. Det gør det ekstra særligt, fordi jeg stopper i Mors-Thy Håndbold, og fordi vi ikke har klaret målsætningen for sæsonen. Så kan man snakke om grundene hertil og bortforklare, men fakta er jo, at vi ikke har klaret det, vi satte os som mål. Men her kommer pokaltitlen ind og retter op på en hel sæson – i hvert fald i min verden – ja, måske overgår den det endda. Jeg rejser fra Mors-Thy Håndbold med god samvittighed og med en følelse af, at jeg har gjort det, jeg skulle – leveret et resultat – og det er jeg glad for.”


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER