Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Henrik Tilsted vil vinde titler med BSH

I ultimo januar måned kunne håndboldklubben fra Bjerringbro-Silkeborg offentliggøre, at de havde sikret sig forstærkning til den kommende sæson. I en pressemeddelelse præsenterede den midtjyske klub fløjspilleren Henrik Tilsted.


Læs mere her: Bjerringbro-Silkeborg henter Henrik Tilsted til klubben


Den 27-årige fløjspiller kommer til Bjerringbro-Silkeborg efter en enkelt sæson i svensk håndbold, hvor han tørnede ud for traditionsklubben IK Sävehof. Henrik Tilsted har sat sin signatur på en 3-årig kontrakt med midtjyderne.


Vil vinde nogle titler


“Jeg spiller altid for at vinde – uanset hvem vi møder – så jeg håber og tror på, at vi kan bide skeer med de allerbedste i Danmark og forhåbentligt vinde nogle titler…Efter en rigtig god oplevelse i Sverige ser jeg meget frem til igen at skulle spille i den danske liga. Silkeborg virker som en fantastisk by, hvor både jeg selv og min kæreste nok skal trives rigtig godt. Så jeg er meget glad og spændt på, hvad fremtiden bringer i Silkeborg”, siger Henrik Tilsted til klubbens hjemmeside.


Henrik Tilsted og resten af BSH-holdet spiller deres første gældende kamp den 25. august, når de på udebane krydser klinger med 1. divisionsklubben fra Team Sydhavsøerne i 1/8-finalerne i Santander Cup.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER