Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Nikolaj Markussen: Som en af de rutinerede skal jeg vise vejen

Håndboldklubben fra TTH Holstebro kunne i ultimo juni måned offentliggøre, at de havde sikret sig tilgangen af en ny bagspiller. Den vestjyske klub præsenterede her den tidligere verdensmester Nikolaj Markussen som kommer til klubben på en 5-årig kontrakt.


Den 32-årige bagspiller kommer til den vestjyske klub fra den ungarske storklub Veszprém KC, hvor han har slået sine folder i en enkelt sæson.


Læs også: Det store transferoverblik: Herreligaen 2021-2022


211 centimeter høje Nikolaj Markussen glæder sig til at trække i TTH-trøjen og han er klar til at gå forreste. Han siger følgende til klubbens hjemmeside:


Jeg synes vi på dette hold har en gruppe spændende, unge spillere kombineret med en gruppe rutinerede kræfter på lange kontrakter. Blandingen giver os mulighed for at gøre det godt lige nu, men samtidig bruge nogle sæsoner på at bygge holdet op. Som en af de rutinerede skal jeg vise vejen, og det ansvar glæder jeg mig til at påtage mig”


Nikolaj Markussen og co. spiller deres første gældende kamp den 25. august, når de på udebane krydser klinger med 1. divisionsholdet HØJ Elite i 1/8-finalerne i Santander Cup. Vestjydernes første ligakamp spilles den 4. september på udebane mod Mors-Thy Håndbold.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER