Nikolaj Jensen

Nyt fra Lasse Andersson: - Jeg er snart tilbage på banen igen

Lasse Andersson blev kørt ud i rullestol og med is stramt bundet om højre ankel efter Danmarks seneste sejr over Bahrain. Nu er der – godt – nyt fra den danske bagspiller.


Én af herrelandsholdets centrale forsvarsspillere måtte efter kort tid udgå af opgøret mod Bahrain, da han trådte helt forkert og skævt ned på sin højre ankel og derfor vred kraftigt rundt.


Han måtte humpe ud i store smerter, lå med et håndklædet over hovedet, foden på et klapstol og en stor uvished, om han havde spillede sine sidste OL-minutter.


Nu er der nyt på skadefronten for den 27-årige Berlin-flækker: “Tusind tak for alle jeres søde beskeder. Jeg har fået en fiberskade i min ene lægmuskel. Vi tager det dag for dag. Jeg har dygtige folk omkring mig her på landsholdet, så jeg er snart tilbage på banen igen”, lyder meldingen og beskeden fra Lasse Andersson i et Instagram-opslag fra haandboldherrerne.






Danmark spiller næste OL-kamp fredag mod Portugal, mens den sidste gruppevent venter på søndag mod Sverige, inden kvartfinalen skydes i gang i næste uge.


Udskiftningsreglerne ved OL gør det muligt at skifte ud i truppen én gang under hele turneringen. Altså den såkaldte 16. spiller som i Danmarks tilfælde er Simon Hald. Ønsker Nikolaj Jacobsen at gøre brug af denne ene udskiftning skal det ske inden kvartfinalen. Hvis Lasse Andersson skiftes ud, kan han ikke skiftes ind igen.


Der er dog også den mulighed, at gør landstræneren brug af udskiftningen, så kan han altså vælge frit mellem sin såkaldte bruttotrup bestående af 35 spillere.


Emil Jakobsen, som er reserve og 15. mand, kan frit skiftes ind og ud i løbet af hele turneringen.


Læs også: Chokskade bekymrer landstræneren: – Lasse Andersson er ekstrem vigtig for os


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER