Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Christian Berge: Vi formår at bevare roen

Det norske herrelandshold hentede i formiddag (dansk tid) deres anden sejr ved OL-slutrunden i Tokyo. I den japanske hovedstad besejrede nordmændene sydamerikanske Argentina.


I en rimelig lige affære i Yoyogi National Gymnasium var der spænding om udfaldet frem til det 53. minut, og her tog den norske landstræner Christian Berge en timeout og herfra så nordmændene sig ikke tilbage.


Norge vandt opgøret med 27-23 efter en pauseføring på 13-12.


Se kampen i tal herunder:


Norge : Sander Sagosen 7, Magnus Jøndal 6, Harald Reinkind 5, Kevin Gulliksen 4, Christian O´Sullivan 2, Magnus Abelvik 2, Kristian Sæverås 1.


Argentina : Diego Simonet 5, Ignacio Pizarro 5, Ramiro Martinez 4, Pedro Martinez 3, Lucas Moscariello 3, Matias Carou 1, Gaston Mourino 1, Pablo Simonet 1.


“Vi får kontrol over kampen, men der er mange mærkelige situationer gennem kampen. Vi har problemer offensivt i perioder i kampen, men defensiven sidder… Vi formår at bevare roen, og forsvaret er fint med et godt fodarbejde. Det er svært at modstå dem, men der er meget, der er godt. Vi glæder os til næste kamp”, sagde Christian Berge til TVNorge.


Norge skal i aktion igen fredag, hvor de krydser klinger med Tyskland klokken 14.30.


Se stilling og topscorerliste for denne og mange andre ligaer.

















Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER