Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Marcel Schiller før Frankrig: Vi har meget gode chancer

Der var ingen slinger i valsen, da det tyske herrelandshold spillede deres andet opgør ved OL i Tokyo. Tyskerne havde noget at revanchere efter et bittert nederlag i holdets første kamp i turneringen.

I den japanske hovedstad tørnede tyskerne sammen med Argentina og her kunne de efter 60 minutters spil sætte to vigtige point på kontoen. Tyskland vandt problemfrit opgøret med 25-33 efter at have været foran med 13-14 ved pausen.

Se kampen i tal herunder:

Argentina : Diego Simonet 5, Ramiro Martinez 5, Lucas Moscariello 4, Ignacio Pizarro 2, Pablo Simonet 2, Gaston Mourino 2, Pedro Martinez 2, Sebastian Simonet 2, Federico Pizarro 1.

Tyskland : Timo Kastening 7, Marcel Schiller 7, Steffen Weinhold 5, Philipp Weber 4, Johannes Golla 4, Kai Haefner 2, Paul Drux 2, Julius Kuehn 2.

Den tyske fløjspiller Marcel Schiller blev delt tysk topscorer i opgøret med syv mål og han mener, at holdet har gode chancer for sejr i tyskernes næste opgør, hvor de olympiske vicemestre fra Frankrig venter.

Nu vil vi vinde mod Frankrig. Vi har et fantastisk hold sammen, og jeg er sikker på, at vi har meget gode chancer.”, siger han til det tyske håndbold forbund.

Opgøret mod Frankrig fløjtes i gang klokken 14.30 (dansk tid).

Se stilling og topscorerliste for denne og mange andre ligaer.