Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Frederik Torp er tilbage i Elitesport Vendsyssel

Frederik Torp vender tilbage til Elitesport Vendsyssel.


Torp vender tilbage til håndboldbanen og heldigvis for os, stiller han op for os i den kommende sæson. Torp er vores nye nummer 22.


Torp siger om sin tilbagevenden til håndboldbanen:

“Efter mange overvejelser er jeg utrolig glad for at skulle spille i ESV i den kommende sæson. Efter en længere pause væk fra håndbolden, så har jeg igen fået lysten til at spille og her passer ESV perfekt ind. Klubben har et virkeligt fedt setup med gode rammer og jeg ser frem til at blive en del af en virkelig spændende trup. Jeg tror på at vi i ESV kan tage det næste skridt og blive fast inventar i 1. Division og så glæder jeg mig til at skulle spille håndbold igen og især på hjemmebane”


Sportschef Nicolai S L Klinge:

“Jeg havde ærligt ikke set den komme. Sidste sæson prøvede jeg at overbevise Torp om at fodboldstøvler skulle på hyllen, men uden held.

Så da han skrev han ønskede at komme tilbage blev jeg selvfølgelig glad. Torp er kølig og kan på sine bedste dage rulle gardinerne fuldstændig ned. Han er seriøs og går op i sin træning uden for banen. Han er også en rigtig god fyr, som passer godt ind i gruppen. Det er et win for os, at vi får ham tilbage i målet.”

Giv vores nye “gamle” nr et kæmpe like og byd ham velkommen tilbag.


Pressemeddelelse Elitesport Vendyssel


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER