Michael Ehrhorn

Bundesliga-træner begejstret over stjerne-tilgang

Viran Morros har efter succes i PSG sagt ja til at komme til Füchse Berlin i den kommende sæson, og det er i den grad noget, der glæder cheftræneren i den tyske klub. Han mener, at Morros kan bidrage på mange områder både på og udenfor banen.


Det var særdeles markant, da Bundesliga-klubben Füchse Berlin kunne melde, at man har lokket den spanske stjerne Viran Morros til den tyske hovedstad.


Morros har både vundet VM, EM og Champions League gennem karrieren, og nu skal han bidrage til både bredden og rutinen i Berlin.


Skiftet skaber stor glæde hos Füchse Berlins træner:


“Jeg tror, at vi med den her tilgang kan lukke det hul, som Jakov Gojun har efterladt,” siger Füchse Berlin-træner Jaron Siewert til Handball-world, inden han sender flere roser afsted i retning mod Viran Morros:


“Jeg ser meget frem til at få en erfaren og yderst klog forsvarsspiller, som jeg kun har hørt positive ting om. Både som holdkammerat men også med hensyn til de ambitioner og den professionalisme, han kommer ind med. Han bringer en vinderkultur ind, og det kan give enorm værdi til vores hold,” mener Jaron Siewert.


Mest læste på EUROPAMESTER.DK

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER