Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Tidligere REHH-spiller skifter hjem til Norge

Norske Magnus Søndenå har i de seneste tre sæsoner tørnet ud for den danske ligaklub Ribe-Esbjerg HH, men fra den kommende sæson skifter han hjem til norsk håndbold.

Den 29-årige bagspiller/fløj har nemlig underskrevet en kontrakt med topklubben ØIF Arendal.


Magnus Søndenå fik sin håndboldopdragelsen i Sandefjord og har siden hen spillet i Fjellhammer, Follo HK og senest blev det til et 4 år langt ophold i Haslum. Egentlig skulle han herefter have skiftet til storsatsende HC Midtjylland, men klubben var havnet i økonomiske problemer og derved blev vejen banet for et skifte til Ribe-Esbjerg HH. Efter tre år i dansk håndbold glæder Magnus Søndenå sig nu til at komme hjem.


“Det jeg først og fremst gleder meg skikkelig til, er å spille foran Svermen i Sparebanken Sør Amfi – og å bo i en by med lidenskap for håndball. Det er med hånden på hjertet at jeg kan si dette, for Arendal er ekte håndball-by. Dette blir utrolig moro”, siger han i et interview med Topphandball.no.


Magnus Søndenå, som har spillet 13 kampe for det norske A-landshold, har underskrevet en 2-årig kontrakt med ØIF Arendal.


 




 












Vis dette opslag på Instagram























 


Et opslag delt af ØIF Arendal (@oifarendalelite)





Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER