Mads O. Madsen

Odder Håndbold henter stregspiller hos Ajax København

Ny stregspiller på plads i Odder Håndbold. Sebastian Hedegaard Hinnerup skifter den kommende sæson Ajax København ud med den blå trøje i Odder Håndbold.


Han tiltræder på en 2-årig kontrakt og fuldender hermed truppen på stregspiller positionen.


”Vi har siden vores oprykning til 1. division arbejdet intenst på at få suppleret den nuværende trup med endnu en stregspiller. Og vi har hele tiden været på udkig efter en 2-vejs spiller, der kan tilføre høj kvalitet både offensivt og specielt defensivt. Så vi er rigtig glade for og stolte over at kunne indlemme Sebastian i truppen, da han matcher den profil perfekt, som vi har ledt efter”.

”Han er en endnu en ung spiller, som i flere år har været en del af et godt udviklingsmiljø på Mors, der via Ajax nu er klar til at ligge yderligere lag på i Odder Håndbold på rejsen mod en højere hylde”.



”Jeg har efter et lærerige år i Ajax København valgt at fortsætte i Odder Håndbold, hvor jeg – efter en mindre turbolent sæson grundet uheldige skader – ser frem til at etablere mig i truppen og forhåbentlig mere spilletid. Derudover ser jeg frem til at blive en del af et meget ungt miljø, hvor jeg med en hvis erfaring vil gøre alt for at hjælpe holdet bedst muligt både inden- og udenfor stregerne”, udtaler Sebastian.

Han fortsætter ”personligt ser jeg frem til at udvikle mig yderligere som håndboldspiller samtidig med at holdet fortsætter deres udvikling til et etableret 1. divisionshold igen. Og i Odder Håndbold føler jeg mig på rette vej med 2 rigtig dygtige og udviklingsorienterede trænere samt et virkelig godt og ungt.


Pressemeddelelse fra Odder Håndbold



Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER