Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Skjern-træner: Jeg fik virkelig den indsats, jeg gerne ville have

Håndboldherrerne fra Skjern Håndbold fik søndag eftermiddag sat et flot punktum for sæsonen.

De grønblusede vestjyder med Claus Dalgaard-Hansen ved roret tørnede søndag eftermiddag sammen med DM-bronzevinderne fra GOG, da de to mandskaber stødte sammen i kampen om bronzemedaljerne ved Santander Final4.

I Jyske Bank Boxen i Herning var tilskuerne vidne til en jævnbyrdig første halvleg, men i de sidste 30 minutter fandt vestjyderne et ekstra gear og trak for alvor fra. Efter 60 minutters spil var de Skjern Håndbold der kunne kaste sig i armene på hinanden efter en sikker sejr på 31-26 (14-15).

Se kampen i tal herunder:

Skjern Håndbold : Rene Rasmussen 6, Elvar Jonsson 5, Bjarte Myrhol 5, Eivind Tangen 4, Anders Eggert 3, Jesper Konradsson 2, Jonathan Stenbäcken 2, Jørgen Rasmussen 2, Oliver Norlyk 1, Jonas Tidemand 1.

GOG : Morten Olsen 7, Emil Madsen 4, Emil Lærke 3, Simon Pytlick 3, Frederik Andersen 3, Mathias Gidsel 3, Oscar Bergendahl 2, Emil Jakobsen 1.

Der var naturligvis stor tilfredshed i Skjern-lejren efter kampen. Claus Dalgaard-Hansen sagde følgende til Dagbladet Ringkøbing-Skjern efter kampen:

“Jeg fik virkelig den indsats, jeg gerne ville have. Jeg er imponeret over den mentale styrke, spillerne kunne mobilisere oven på lørdagen, hvor vi virkelig var i kulkælderen…Vi var gode i dag (søndag red.). I perioder spillede vi endda rigtigt godt. Havde vi da bare spillet sådan om lørdagen, så kunne alt være sket”.

Kampen var samtidig den sidste i karrieren for både Bjarte Myrhol og Anders Eggert. Vi snakkede med sidstnævnte efter opgøret.

Læs mere her: Anders Eggert efter sin sidste kamp “Det blev følelsesladet, og det blev fedt”