Michael Ehrhorn

Skanderborg-træner risikerer skattesmæk: De går i små sko

Flere trænere i Skanderborg Håndbold risikerer at få skattesmæk, fordi Skattestyrelsen ikke var tilfredse, da man var på kontrolbesøg i klubben.


Frivilligt arbejde er langt fra ualmindeligt i en håndboldklub. Det er det heller ikke i Skanderborg Håndbold, men her er man ved at komme lidt i problemer.


Skattestyrelsen var nemlig ikke helt tilfredse, da de lagde vejen forbi Skanderborg i et kontrolbesøg. Her konkluderede man, at klubben ikke i tilfredsstillende grad kunne dokumentere for udbetalinger til frivillige.


Dermed står flere personer nu til skattesmæk, hvis hammeren falder, og en af dem er Claus Pilgaard Christensen. Han var i to sæsoner træner for flere af klubbens U-hold.


Claus Pilgaard Christensen ærgrer sig over situationen, og han mener, at styrelsen går i små sko:


“De (Skattestyrelsen, red.) mener, at Skanderborg Håndbold ikke kan kontrollere min kørsel, fordi jeg ikke har skrevet fx en bemærkning til formålet med kørslen. På trods af at kampprogrammet ligger online inklusiv information om, hvorvidt jeg var på holdkortet til den pågældende kamp. Men fordi der ikke er formål med kørslen, mener de, at Skanderborg Håndbold ikke kan kontrollere rigtigheden, og så er det skattepligtigt,” siger Claus Pilgaard Christensen til TV2 Sport.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER