Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Nikolaj Jensen

Skube blev overrasket og overvældet af BSH-fansene: - Jeg vidste ikke, jeg betød så meget for dem

I sin sidste hjemmekamp kunne Sebastian Skube ikke holde tårerne tilbage, da han efter kampen modtog gaver og hyldest til stående klapsalver af Bjerringbro-Silkeborg-fansene, der betyder meget for ham.  


Skube er helt vilde med BSH-fansene. Foto: Martin Gorritzen, Min By News


BSH, byen Silkeborg og fansene fra klubben har vundet en ganske særlig plads i hjertet sig hos den slovenske håndboldstjerne Sebastian Skube.


Efter syv sublime år i klubben satte han i sidste uge punktum i den arena, som har været hans hjemmebane og fort de seneste mange, mange år.


Det gik absolut ikke stille for sig, da den 34-årige bagspiller fik sig noget af en afsked, som de fleste helte og stjerner helt sikkert bare kunne misunde. Til stående klapsalver og med ordene ”Skube, Skube, Skube” modtog han blomster, gaver og endnu større ord og tak for sin indsats i klubben.


Der var mange følelser i spil i sidste uges DM-finale, der endte med en 30-29-sejr til BSH. Foto: Martin Gorritzen, Min By News


– Jeg blev overrasket af, at folk i hallen kom op at stå og klappede og råbte ”Skube, Skube”, da jeg fik en gave fra klubben. Det betød rigtig meget for mig. Jeg er et menneske, som elsker at spille med følelser. Når vi vinder, er det bare rørende at fejre sejren med fansene. Det har vi godt nok gjort meget de sidste syv år, siger Sebastian Skube til HBOLD.dk.


– Det er dejligt at se andre mennesker glade. Jeg viser gerne, når jeg er glad og sur. Det er ikke helt normalt for danskerne, som er meget mere rolige. De viser ikke følelser på samme måde som folk i Sydeuropa.


– Men fansene betyder så meget for mig.


I sin afskedskamp på hjemmebane betalte Sebastian Skube de mange fans, der har fulgt ham og holdet igennem mange år, med en sejr over Aalborg.


Sejren tvinger DM-finaleserien ud i en tredje og altafgørende kamp om guldet på onsdag. Det betyder meget for Skube, at han fik sagt pænt farvel med en sejr, som fansene kunne juble over i stedet for at se Aalborg lyde sig hylde som dansk mester.


De mange fans har trofast bakket Skube og BSH op. Foto: Martin Gorritzen, Min By News


– Jeg vil gerne sige farvel på en ordentlig måde og skifte arena på den måde, at vi vandt. Folk var glade og nød kampen. Vi spillede en god kamp mod en af de bedste hold i Europa.


– Det betød rigtig meget for mig at vinde min sidste hjemmekampe foran masser af tilskuere. Jeg har tænkt meget på det og dem. Fansene og byen har vist mig stor respekt. Det var jeg virkelig glad for.


– Jeg vidste ikke, at jeg betød så meget for dem, slutter Sebastian Skube.


Efter sommerferien og denne sæson skifter Sebastian Skube og hans familie Danmark og Silkeborg ud med Frankrig og Chambéry, med hvem han har skrevet en to-årig-kontrakt med.


Sebastian Skube vandt i 2016 det danske mesterskab med en samlet sejr over Team Tvis Holstebro.


Disse seks spillere samt cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen er fortid i klubben til sommer. Foto: Martin Gorritzen, Min By News


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER