Michael Ehrhorn

KIF efter dødskamp: Vi havde ikke turde at drømme om det her

KIF Kolding har i flere år balanceret på kanten af katastrofe, men nu er skuden vendt, og det er gået bedre, end man havde turde håbe på.


Det har ikke været let at være medarbejder eller håndboldspiller i KIF Kolding gennem de senere år. Klubben har i den grad været presset økonomisk, og på banen har man også flirtet alvorligt med liga-livet i flere omgange.


Det er dog som om, at tingene virkelig er vendt i denne sæson. Man har fået en base i Kolding, og pludselig stod den på slutspil i stedet for nedrykningsspil.


Det var vigtigt i Kolding, og det var resultatet af flere ting, mener cheftræner Andreas Toudahl:


“Der er blevet arbejdet benhårdt i administrationen og i ledelsen i klubben for, at få vendt de her turbulente år, der har været. Sideløbende med, at resultaterne har været godt, er der blevet arbejdet benhårdt i klubben, og det har ligesom smittet af på alle. Man er gået de ekstra meter, og vi har virkelig løbet stærkt for hinanden,” siger Andreas Toudahl til Radio Globus og fortsætter: 


“Sammen er vi jo lige nu et sted, hvor vi hverken sportsligt eller økonomisk på nogen måde turde drømme om for et år siden, hvor vi ikke rigtig vidste, om vi ville eksistere mere.” 


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER