Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Michael Ehrhorn

Jane Schumacher stopper som håndboldspiller: Smertefuldt

Jane Schumacher er færdig med håndbolden, og det har været en virkelig svær beslutning.


Som sportsatlet er det særdeles svært at tage en beslutning om, at karrieren skal slutte. Den svære beslutning har Jane Schumacher dog nu valgt at træffe.


Silkeborg-Voel-spilleren har været skadet længe, og forleden udtalte hun, at frygten for et karrierestop var stor. Nu har den 32-årige spiller så taget beslutningen. Det er slut:


“Det har været en lang proces at komme frem til, at det nu skal være slut som håndboldspiller, og hvad jeg nu skal i mit liv”, siger Jane Schumacher til klubbens hjemmeside.


Det er en diskusprolaps, der er årsagen til, at Jane Schumacher er nødsaget til at stoppe nu. Hun har ikke spillet kamp siden november sidste år.


“Det er smertefuldt! Både fordi ryggen giver mig problemer, men i særdeleshed fordi det er svært at stoppe som håndboldspiller. Men jeg er også fyldt med taknemmelighed for alt det, som håndbold har givet mig. Det er nogle helt ubeskrivelige oplevelser både på og uden for banen. Der er fællesskaberne og alle de fantastiske mennesker, jeg har mødt på min vej,” fortæller hun.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER