Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Ida Hummeluhr

Uheldet forfølger Lasse Møller: Må sidde ude i op til et år

Lasse Møllers første sæson i SG Flensburg-Handewitt har ikke været en dans på røde roser. Det tyder intet heller på, at hans andet år bliver – han er nemlig låst til bænken længe endnu.


Da Lasse Møller skiftede til tyske SG Flensburg-Handewitt i sommeren 2020, fik han en flyvende start og var en sand målmaskine. Dog varede den stime kun kort tid.


I efteråret blev Lasse Møller nemlig skadet i hånden. Det krævede en operation at fikse.


Da han vendte tilbage efter håndskaden var han igen hurtigt på toppen, og gled ind i truppen, som om han aldrig havde været andre steder. Desværre kom der også hurtigt en ende på stimen denne gang.


Ved en landsholdssamling i starten af 2021 fik Møller nemlig en knæskade, efter lidt problemer med højre knæ.


Helt konkret viste det sig, at Møller havde pådraget sig en bruskskade i knæet, som krævede en mindre operation umiddelbart efter.


For få dage siden måtte 24-årige Lasse Møller dog endnu engang gennemgå en knæoperation, for at komme bruskskaden til livs. Det skriver Fyens Stiftidende.


Det betyder altså, at den hårdtskydende bagspiller må sidde ude i 10 til 12 måneder. Sådan lyder det fra Bent Møller, der er far til Lasse Møller.


Til Fyens Stifttidende siger han følgende:


Det var selvfølgelig et hårdt slag for Lasse at få at vide, at der vil gå så lang tid, men nu her på den anden side af operationen ser han fremad og satser hårdt på, at han kan levere en stærk sidste sæson af sin aftale med Flensburg“.


Dermed forlyder det altså, at Møller heller ikke bliver at se på banen hele næste sæson.


Hans kontrakt i den tyske topklub løber frem til 2023.


Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER