Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Allan Damgaard: Det bliver 50/50 i disse semifinaler

TTH Holstebro leverede søndag eftermiddag en artig overraskelse i det nordjyske.


På udebane tørnede Søren Hansens tropper sammen med de forsvarende danske mestre fra Aalborg Håndbold, da de to mandskaber stødte sammen i 6. og sidste spillerunde i slutspilspulje 2.


I Jutlander Bank Arena dystede de to hold om førstepladsen i puljen og dermed en fordel af hjemmebane i en eventuel tredje- og afgørende kamp i DM-semifinalerne.


I det nordjyske var det de vestjyske gæster der kunne strække armene i vejret efter 60 minutters spil, da de havde sikret sig en sejr på 36-38.


Se kampen i tal herunder:


Aalborg Håndbold : Buster Juul 10, Lukas Sandell 7, Felix Claar 6, Henrik Møllgaard 5, Nikolaj Læsø 4, Magnus Saugstrup 2, Mads Christiansen 1, Jonas Samuelsson 1.


TTH Holstebro : Aaron Mensing 12, Kay Smits 7, Allan Damgaard 6, Odinn Rikhardsson 6, Magnus Bramming 2, Jesper Munk 2, Jorn Smits 1, Mathias Porsholdt 1, Anders Flæng 1.


Med sejren skal TTH Holstebro op imod Bjerringbro-Silkeborg om en plads i DM-finalen og disse opgør ser Allan Damgaard som 50/50. Han siger følgende til klubbens hjemmeside:


“Jeg synes BSH har et rigtig dygtigt hold. Se deres startopstilling og kig så derefter ud på alle de dygtige spillere, de har til at sidde på bænken. Det bliver 50/50 i disse semifinaler, og derfor er vi ekstra glade for at have sikret hjemmebanen i en eventuel tredje semifinale”.


Den første semifinalekamp spilles den 24. maj i Gråkjær Arena.


Se stilling og topscorerliste for denne og mange andre ligaer.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER