Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Mads O. Madsen

FIF indlemmer 6 talenter i seniortruppen



U19 drenge indlemmes i herre seniortruppen!




Vi har gennem de seneste år forsøgt at øge samarbejdet mellem U19 drenge og herre senior, så skiftet herimellem, bliver så glidende som muligt. Desuden er samtræninger og lignende en naturlig del af vores daglige udvikling af spillerne. Men vi bliver også hele tiden skarpere på vores set-up, og derfor er det en stor glæde for os, at vi til den kommende sæson har mulighed for at indlemme hele 6 af vores dygtige U19 drenge i vores herre senior trup.


Det drejer sig om den brølstærke stregspiller Mads Østergaard, de to enorme keepertalenter Magnus Petersen og Magnus Szymanski, samt den teknisk begavede højre fløj Tobias Nielsen – alle fra årgang ‘03, dertil også de to eksplosive bagspillere Andreas Cortés og Einar Nickelsen fra årgang ‘02.


Herre Senior træner, Morten Mogensen, og U19 drenge træner, Nico Jensen, har samarbejdet i den foregående sæson på tværs af årgange, og de glæder sig til at optimere yderligere på det tilbud, der gives til de unge håndboldspillere: ”Jeg er rigtig glad for at se, at flere af vores talentfulde nuværende og kommende U19 spillere bliver indlemmet i truppen omkring FIF’s bedste seniorhold. Vi arbejder på at styrke vores set-up helt nede fra U15 og op til vores herre senior, for at sikre at flere af klubbens talenter kan blive seniorspillere i FIF. Det gør vi ved at træne sammen på tværs af årgange, have fokus på den fysiske træning og sørge for, at der er en blå tråd gennem det arbejde vi laver med spillerne. Forhåbentlig gør det, at endnu flere FIF-drenge kommer til at spille på vores bedste seniorhold i fremtiden.” udtaler Nico Jensen.


Drengene er forskellige steder i deres udvikling, og derfor bliver træningsplanerne for dem også forskellige. Og det er et stykke arbejde seniortræneren glæder sig til at tage fat på: ”Det er det her jeg brænder for! At finde en passende udfordring for den enkelte, og at gøre dem klar til at udfolde deres potentiale på seniorniveau. Det kan godt være vi får det svært på den korte bane ift. at lave resultater – der er alt andet lige noget tyngde og seniorerfaring, der skal lægges på. Men jeg er sikker på, at det er sådan her, vi vinder på den lange bane! Nu glæder jeg mig sådan set bare til at komme i gang!”


Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER