Lang næse skaber massiv skuffelse i Aalborg

Det bliver stadig ikke muligt at lukke tilskuere ind til de kommende kampe, og det er man meget uforstående overfor hos Aalborg Håndbold.

En meget stor del af Danmark genåbner på torsdag, og blandt andet må der igen åbnes op for indendørs sport. Publikum til håndboldkampe er dog ikke nævnt med et ord, og det får flere klubber til at rase.

Blandt andet er man alt andet end tilfredse hos Aalborg Håndbold, hvor direktør Jan Larsen på klubbens hjemmeside er kommet med denne udmelding:

“Det skuffer mig virkelig, at vi er blevet overset, og jeg er meget uforstående over for beslutningen. Jeg har stor respekt for den situation, vi står i som samfund, men håndbolden har tidligere vist, at vi kan afvikle kampe fuldt forsvarligt ud fra Superliga-modellen – ligesom ekspertgruppen også har godkendt denne model. Derfor er jeg også rigtig ked af, at vi ikke får mulighed for at byde vores trofaste fans og samarbejdspartnere indenfor i Jutlander Bank Arena igen allerede i weekenden – og det virker nærmest komisk og virkelig ulogisk, når vi i samme Arena eksempelvis må afholde en koncert samme dag for 2.000 personer, siger direktør Jan Larsen og fortsætter.

“De kommende par uger byder på tre fantastiske hjemmekampe, og vi har planen helt klar til at åbne dørene på forsvarlig vis. Vi har bl.a. en historisk kvartfinale i EHF Champions League, og det kunne have været en forrygende begivenhed i en turbulent CL-sæson med tilskuere til opgøret. I stedet kan vi nu blot håbe på, at der simpelthen må være tale om en fejl – vi holder i hvert fald indgangsdørene på klem og er klar til at åbne, så snart der kommer grønt lys, slutter Jan Larsen.

Læs mere:  Mors-Thy Håndbold og Frederik Bjerre forlænger

hbold.dk