Mads O. Madsen

Niklas Landin er årets mandlige håndboldspiller for 2020

Pressemeddelelse fra Håndbold Spiller Foreningen:


Med 77 % af stemmerne er håndboldmålmand Niklas Landin valgt som Årets Mandlige Håndboldspiller 2020.


Kåringen fandt sted på Langeland, hvor Spillerrådgiver Torsten Laen, overraskede Niklas og overrakte Malling-pokalen og gave fra Paul Mitchell.


Håndbold Spiller Foreningen står bag denne kåring i samarbejde med Paul Mitchell hårprodukter, og det er spillerne fra HTH Herreligaen, 1. division og de danske udlandsprofessionelle, der har stemt på deres favorit.


Niklas Landin kan lade sig krone som Årets Mandlige Håndboldspiller 2020 efter en sæson som den sympatiske landsholdsanfører nok sent vil glemme. I 2020 blev Niklas Landin nemlig tysk mester med sin klub THW Kiel, hvilket var Niklas Landins første tyske mesterskab. Mellem jul og nytår rullede ankermanden gardinerne totalt ned i et brag af en Champions League finale mod Barça, så også Champions League trofæet blev tilføjet Niklas Landins imponerende CV. Dermed har 2-metermanden, der trådte sine første håndboldsko i KFUM København, vundet samtlige fem af håndboldens ”Grand Slams”, nemlig OL-, VM- og EM, det tyske mesterskab og Champions League.


Niklas udtaler om kåringen:


Prisen betyder utroligt meget for mig, for det er mine kolleger og modspillere der har stemt på mig og så betyder det noget ekstra og det er med stor stolthed generelt, jeg vil se tilbage på 2020.


Denne kåring er noget, jeg vil se tilbage på når min karriere på et tidspunkt er slut, for den viser jeg er iblandt mange store spillere kåret som Årets Mandlige Håndboldspiller igennem tiden.


Stemmefordelingen for Årets Mandlige Håndboldspiller 2020 så ud som følger:


Niklas Landin, THW Kiel, 77% af stemmerne


Mikkel Hansen, Paris Saint-Germain Handball, 6% af stemmerne


Emil Jakobsen, GOG, 4% af stemmerne


Stort tillykke til Niklas Landin med den flotte kåring!


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER