Ida Hummeluhr

Magnus Saugstrup efter storsejr: "Han står ad helvedes til i dag"

Det var en tilfreds Magnus Saugstrup, vi hos HBOLD snakkede med efter Aalborgs sikre 41-32-sejr over Skjern søndag aften.


Og det var med god grund. Saugstrup og resten af Aalborg-mandskabet sikrede nemlig en sikker sejr over Skjern i anden slutspilskamp, og dermed holdets første vundne kamp i sæsonens slutspil.


Magnus Saugstrup var fyldt med en god portion lettelse efter sejren. Han sagde følgende til os:


Amen, jeg er glad! Nu er vi endelig kommet ordentligt i gang med slutspillet. Så det er jeg rigtig glad for,” hvorefter han fortsatte:


Og så får vi løst nogle ting i angrebet i dag, spiller rigtig godt offensivt og står også godt defensivt. Jeg er godt med på, at vi lukker mange mål ind, men der var virkelig også mange angreb – og så står Agge (Mikael Aggefors, red.) godt i dag“.


Ifølge Saugstrup var der altså en god portion ting og sager, som fungerede godt for det nordjyske mandskab søndag aften.


Sejren var tiltrængt fra Aalborg, der tabte første slutspilskamp til Skanderborg på udebane. Dog kan de rød-hvide glæde sig over, at de havde to point med over i slutspillet, som følge af andenpladsen i grundspillet.


Men hvad gør en sejr ved Saugstrup?


Det gør noget. Det er altid rart at få lidt selvtillid i banken – og det er bare nemmere, når man vinder,” svarede den rolige aalborgenser.


I søndags spillede TTH Holstebro og Skanderborg også. Her tog TTH sejren, hvilket var til glæde for Saugstrup, der lige nu ligger nummer to i gruppen efter netop TTH.


Det er fint, så kan vi stadig selv afgøre det. Nu er vi stadig tidligt i slutspillet, så hvis vi vinder resten, så er vi videre. Men det er fint, at TTH vinder. Så kan vi nappe dem på onsdag, og så er vi ettere igen,” konkluderede Saugstrup sikkert.


Visse elementer fra Aalborgs sejr over Skjern er da også nogle, som Saugstrup vil tage med videre mod TTH:


Vi tager de gode ting med. Jeg synes igen, vi står rigtig godt i forsvaret, og får arbejdet rigtig godt. Og så skal Agge have nogle flere redninger faktisk, han står ad helvedes til i dag. Ej. Den fart vi kommer med, den skal vi tage med,” sluttede Saugstrup med et smil på løben, da Aggefors i baggrunden grinede af Saugstrup, der sendte en ironisk stikpille afsted mod målmanden, der stod med en flot redningsprocent i søndagens kamp.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER