Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Nikolaj Jensen

42-årig spansk superkeeper lukkede af og frustrerede Mie Højlund og Danmark

Den 42-årige spanske superveteran Silvia Navarro beviste, at hun stadig kan tage bolde, og mange af dem, på allerøverste niveau. Det gik lørdag eftermiddag ud over Danmark.


Hun er lige knap to spanske pose morgenbrød høj: Men fandens snu, erfaren og møghamrende dygtig. Og et levende bevis på at man sagtens kan være med, hvor det er rigtig sjovt, selvom alderen har rundet de + 40.


Navarro sprællede både med arme og ben og svingede antallet af redninger op på hele 13 styks i en anden halvleg, hvor hun fik overtaget på næsten samtlige af de danske spillere.


Også Mie Højlund der brændte flere direktører fri indover.


Foto: Allan Jensen/EVENTMEDIA.


Læs også: Fremtidens landsholdsstjerne pillede pynten af Spaniens viceverdensmestre og scorer top i Europamesters karakterbog


– Man skal lade være med at skyde i mellemhøjde. Hun tager alt der. Jeg brænder alt for meget, fordi jeg kommer i alt for høj fart og ikke giver mig tid til mit afsæt og skud. Egentlig skal man bare kigge op på hende. Vi skyder hende alt for god, siger Mie Højlund efter kampen til HBOLD.dk og fortsætter:


Snyder hendes højde ikke helt vildt?


– Jo, det gør den. Hun er sindssygt dygtig til at stå, når man bare laver et hurtigt aftræk. Hun burde være en målvogter, vi godt kan passere, hvis vi giver os ordentligt tid til skuddene. Det gør vi ikke denne gang.


Læs også: Selvtillidstanken sprænger snart for Anna Kristensen efter ny pragtpræstation: – Det er megastort for mig


Men Danmark formåede at skabe et forspring på plus 10 mål, inden Navarro lukkede buret totalt ned.


Spanien vandt faktisk anden halvleg med 16-12, men det var ikke nok til at true den samlede danske sejr.


Foto: Allan Jensen/EVENTMEDIA.


Alligevel ærgrer Mie Højlund sig over, hvordan holdet forlod kampen med et dårligt indtryk.


– Vi ærgrer os over det sidste kvarter af anden halvleg, som kommer til at have et negativt indtryk af kampen. Vi er ret positive over, vi kommer til mange chancer, men vi er mega-ærgerlige over, at vi brænder så mange af dem.


Læs også: Fra 40 perfekte minutter og total dominans til negativ påvirkning og stress: – Vi mister grebet, understreger landstræneren


– Ellers synes jeg virkelig, vi spiller en rigtig god kamp. Det er virkelig godt. Vi arbejdede godt med stregen, som hjælper mig os sindssygt meget. Vi får mere fysik ind i kampen, og det er til vores fordel. Men så brænder vi, og så kan de løbe kontra og lave de nemme mål, som vi ikke har tilladt os i kampen ellers.


– Sejren var ikke som sådan i fare igennem kampen. Det betyder meget, slutter Mie Højlund.


Danmark vandt første kamp i torsdags 30-27 og kampen lørdag fra 27-23.


Foto: Allan Jensen/EVENTMEDIA.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER