Jan Skjødt Østergaard Pedersen

HC Midtjylland forlænger aftalen med stærk stregspiller

HC Midtjylland har med virkning fra 1. juli 2021 forlænget aftalen med den stærke stregspiller Jeppe Krogh Ejlersen for yderligere 2 år.


Jeppe blev for 2 år siden hentet i den svenske eliteserie hos Ystad for at være med til at tilføre noget vildskab til kamp og træning samt ikke mindst være med til at bidrage med sin erfaring. Jeppe har fra dag et vist, at vi har fået det vi forventede, da vi hentede den bomstærke stregspiller til klubben – han går forrest til både kamp og træning og har været med til at ligge yderligere lag på den træningskultur, der er i klubben samtidig med at han i kampene har vist, hvilken kriger han er i begge ender af banen – en mand der altid yder en 100% indsats.


Cheftræner Mads Hjortshøj udtaler om forlængelsen af Jeppe Krogh: Jeppe har gjort det rigtigt godt for os i de to sæsoner, han har været her, og det var helt naturligt at forlænge med yderligere 2 år. Jeppe har bevist, at han er en dygtig stregspiller, der med sin enorme fysik er en to-vejs spiller på øverste hylde i 1. division. Jeppe vil altid være en vigtig brik i forhold til, at vi kan indfri de sportslige forventninger, da han med sin store rutine og kriger indstilling er en central spiller for os.


Formand Kim Simonsen er ligeledes glad for at en markant spiller som Jeppe Krogh har valgt at tegne en ny 2 årig kontrakt med HC Midtjylland. At Jeppe fortsat kan se sig selv i vores projekt, er vi selvfølgelig glade for – Jeppe er kommet med den vildskab, fysik og ikke mindst rutine vi havde forventet og mere til. Der er ikke nogen tvivl om, at Jeppe er og har været en vigtigt brik i forhold til, at vi har opnået de sportslige resultater, som vi har, og at han tager 2 år mere er super vigtigt i forhold til, at vi kan gå efter oprykningen i næste sæson.


Jeppe Krogh udtaler om forlængelsen med HC Midtjylland: Da jeg vendte retur til Danmark og HC Midtjylland var det for at få en stor rolle overfor de unge talenter, og det har jeg fået – vi har sammen fået løftet det hele, og det synes jeg er fedt. Jeg føler at målene og visionerne for de kommende sæsoner ser rigtigt gode ud, og det vil jeg gerne fortsætte med at være en del af, så vi var hurtige til at finde en løsning på en forlængelse.


Jeg er rigtigt glad for at være i klubben, og med den yderligere satsning på unge talenter, så er jeg sikker på, at jeg også kan være med til at bidrage yderligere til træningsmiljøet.


Som jeg nævnte da jeg skrev under med HC Midtjylland for 2 år siden, så kunne jeg godt se mig selv være i klubben i endnu flere år, og nu har jeg så forlænget med 2 år. 2 år, hvor der er sket rigtigt meget i og omkring klubben – der er stadigt flere og flere, der bakker op om klubben både fans og tilskuere, men ikke mindst er der kommet mange nye sponsorer til, og dem er der brug for – hvis vi skal tage det sidste skridt op i ligaen.


Nu ser jeg frem til at vi får nogle tilskuere i hallen igen – det er bare noget helt andet at spille for en fyldt hal – det giver lige de sidste 10% – det får vi brug for i den kommende sæson, hvor vi går benhårdt efter at rykke op i ligaen – så med en helt ny arena – kunne det jo være fedt at der kamp efter kamp var fyldt op med 2.000 tilskuere, der bare var med til at bære os frem og gøre vores hjemmebane til et fort.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER