August Engelberth Berning

Emilie Ytting: En utrolig ærgerlig følelse

Skanderborg Håndbold tabte lørdag den 10.april til Ajax København 23-19, i en vigtig kamp for at undgå nedrykning til 1.division. Venstrefløjen fra Skanderborg, Emilie Ytting spillede en flot kamp, men kunne ikke bruge det til ret meget efterfølgende. Skanderborg kæmper for overlevelse og alt andet end to point i Bavnehøj Arena var desværre ikke nok. 


Vi mødte Emilie Ytting efter kampen til en snak om hendes og holdets præstation i kampen mod Ajax København. Det første, som vi spurgte Emilie om, var hendes syn på kampen. Til dette svarede Emilie, ”Jeg sidder med en utrolig ærgerlig følelse lige nu, fordi vi er kun bagud med tre inden vi går ind til anden halvleg, men vi får simpelthen så skidt en start (På anden halvleg red.), og så er vi bagud med seks mål i løbet af ingen tid, og så har vi sindssygt mange tekniske fejl”.


Med andre ord en skuffet Emilie, men hun havde ret i det, som hun udtalte. Skanderborg Håndbold lavede sammen med Ajax i løbet af kampen utroligt mange tekniske fejl, hvilket ikke var specielt seværdigt at kigge på.


Det næste spørgsmål gik på, hvordan Emilie Ytting så på Skanderborgs sæson i det hele taget. Et svært spørgsmål taget i betragtning, at Skanderborg ikke ved om de er købt eller solgt, i forhold til at undgå nedrykningen til 1.division. Emilie svarede dog dette, ”Det har været meget op og ned. Der har været perioder, som ikke har været så gode. Den første kamp vi vandt efter jul, var mod Randers i nedrykningsspillet, så det har været svært for os efter jul”.


En ærlig og ærgerlig Emilie gik dernæst ud i bussen, hvor hun sammen med holdkammeraterne igen drog mod Jylland efter et nederlag til Ajax, der hurtigst muligt skal i glemmebogen.


Skanderborg Håndbold ligger nummer fire i nedrykningsspillet, og skal møde Holstebro Håndbold og Horsens Elite i de to sidste kampe. Der er garanti for nervepirrende opgør, og lad os så se, hvem der må et smut ned i 1.division.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER