Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Kasper Christensen

OPTAKT: BSH tager hjemme imod KIF Kolding

Både KIF Kolding og Bjerringbro-Silkeborg åbnede slutspillet med et nederlag. KIF Kolding tabte deres første slutspilskamp til GOG, mens det overraskende blev til et nederlag for BSH mod et godt spillende SønderjyskE mandskab. Onsdag aften tørner de 2 mandskaber sammen når de går på banen i Jysk Arena og skal forsøge at hente deres første sejr i slutspillet.


Selvom BSH snublede mod SønderjyskE så venter der KIF Kolding en svær opgave når de møder BSH onsdag aften. For BSH’s vedkommende blev det til en stime på 11 sejr i træk og inden opgøret mod SønderjyskE synes jeg at BSH var det mest formstærke hold i herreligaen og det kandiderer de stadig til synes jeg. Intet skal tages fra SønderjyskE’s flotte sejr og det var fuldt fortjent de vandt kampen, men jeg synes også BSH i perioder gjorde det svært for dem selv. Overtalsspillet var f.eks. ikke så sikker som man tidligere har set samt BSH lod SønderjyskE  løbe mere kontra end jeg tror de var tilfredse med. Det er f.eks. 2 parametre jeg tror BSH vil have stor fokus på at forbedre til KIF kampen, og mon ikke også det samtidig bliver et punkt som KIF vil forsøge at presse hjemmeholdet på, specielt kontrafasen.


Jeg synes faktisk at KIF leverede en fin forsvars indsats mod GOG, specielt i første halvleg i 6 mod 6 spillet. Det tror jeg de skal se om de kan finde frem igen til kampen mod BSH og så skal de samtidig være mere skarpe på at minimere fejlene, som jeg synes de havde lidt for mange af i kampen mod GOG i lørdags.


KIF så i søndags hvordan man med vildskab og fysik kan presse BSH mandskabet og hvis KIF kan finde noget af det frem så tror jeg at de langt hen af vejen kan matche BSH, jeg tror dog ikke at de over 60 minutter kan matche BSH og skabe endnu en overraskelse og tage sejren. Det var jo ikke fordi BSH spillede en dårlig kamp mod SønderjyskE, der var nogle enkelte steder hvor de skal forbedre og det tror jeg holdet har haft meget fokus på op til kampen. Kan BSH finde tilbage til et stabile og meget selvsikre spil som jeg synes de har vist længe, så kommer de også til at vinde sikkert over KIF. Vi så i sidste kamp de 2 hold spillede, at BSH er klasser over KIF når de rammer dagen.


De 2 gange holdene har mødtes i grundspillet er det begge gange blevet til  sejre til BSH på banen. Den ene kamp er BSH som bekendt blevet taberdømt pga. brug af ulovlig spiller, men det ændrer ikke på at BSH slog dem på banen og det tror jeg også de gør igen når de tager imod KIF Kolding onsdag aften.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER