Nikolaj Jensen

- Jeg vil være en fast del af landsholdet, understreger Herning-Ikast-profil

Herning-Ikast-bagspilleren Simone Petersen har fået foden indenfor landsholdsdøren og vil nu gøre alt for at gøre sig så synlig, at landstræneren ikke kan undgå at få øje på hende.


Det var en stor øjenåbner for den 23-årige ligaspiller pludselig at blive udtaget blandt Danmarks bedste kvindelige landsholdsspillere.


For en måned siden drog hun med det danske kvindelandshold til to testkampe mod Frankrig og fik trænet en masse.


Foruden kamp og træning fik Herning-Ikast-profilen også set og mærket på egen krop, hvad der skal til for at være med blandt de allerbedste.


Læs også: Landsholdsspiller vil lave gyldent hattrick med Herning-Ikast: – Hvorfor ikke?


– Jeg fik et indblik i, hvordan der bliver spillet på holdet, og hvad der er fokus på. Det er fedt, når man kommer ind som ny, så kan man gå hjem og træne på nogle ting. Det giver en ekstra motivation for at gøre det endnu bedre og arbejde endnu hårdere, siger Simone Petersen til HBOLD.dk og fortsætter:


– Jeg vil kæmpe for at komme tættere på næste gang, så det ikke kun bliver en efterudtagelse, men jeg bliver en del af selve truppen. Jeg vil tage et step op ad stigen og arbejde mig længere op i landsholdet. Jeg ved godt, der er en masse arbejde forude, men det er helt fantastisk at få lov til at være med.


Hvordan er stemningen omkring sådan et landshold?


– Der er bare en sindssyg god stemning. Jeg har haft det godt med alle på holdet, alle er imødekommende og nemme at snakke med. Det er helt vildt nemt at være med til samlingen, uddyber hun.


Både hjemme fra klubben på den midtjyske hede og fortiden på diverse U-landshold har Simone Petersen kendskab til en lang række af de andre landsholdsspillere.


Læs også: Mie Højlund og Odense i skade-chok: – Hold pause nu eller forvent pause på flere måneder


Det gør oplevelsen nemmere, når en del ansigter allerede er kendte.


– Jeg kender en del af spillerne efterhånden. Jeg har enten spillet med eller mod dem eller været i de samme kredse om U-landsholdene. Det gør det helt klart nemmere, at der både er nogen fra min egen alder men også andre, der har noget at skulle have sagt, der kan lære fra sig, slutter hun.


Læs også: Viborg-profil kaster sig gerne ind i hård stregkonkurrence: – Jeg kan godt være med på det her niveau


Simone Petersen blev også efterudtaget til aprils landsholdssamling, hvor to testkampe mod Spanien står på programmet.


Torsdag og lørdag spilles de to kampe i Royal Stage i Hillerød.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER