Ida Hummeluhr

IF Stadion gør klar til en spændende sæson i 2. Division

Pressemeddelelse fra IF Stadion:


I forlængelse af den ærgerlige nedlukning af, turneringshåndbolden i de lokale forbund (fra 2 div. og ned), har IF Stadion arbejdet på at sikre en slagkraftig spillertrup, frem mod sæsonen 2021/2022.


En kommende sæson som sportschef Thomas Schou vurderer, som værende den stærkeste i mange år. Der er mange hold som opruster kraftigt og med de få 1 div./liga klubber øst for Storebælt, vil man i den kommende sæson, se flere spillere i 2 div. med niveau og/eller erfaring fra 1 div. end tidligere.


Klubber som Roskilde, FIF, TIK, Køge og IF Stadion er alle klubber, der med sunde sportslige ambitioner, om at komme i 1 div., har intensiveret jagten på at optimere spillertrupperne.


I IF Stadion med den nye trænerduo Jonas Jensen og Torben Andersen i spidsen, arbejder vi videre på at sikre et udviklingsmiljø, hvor træning og sportslig fremgang vil være i højsædet. Vi vil også som klub arbejde på at tiltrække flere unge og sultne spillere, hvilket ser ud til at lykkedes.


Sportschef Thomas Schou udtaler: Vi er super glade for at kunne bibeholde hele vores stærke trup fra den forgangne sæson. Det skaber glæde og endnu større tro på fremtiden og den rejse som vi har påbegyndt.


Vi vil i den nærmeste fremtid løfte sløret for de nye spillere, som med erfaring fra 1 div. vil støde til vores trup og styrke ambitionen om et yngre, træningsvilligt og nyt IF Stadion.


Vores sportslige ambitioner vil i den kommende sæson være at kæmpe med om oprykningen til 1 div. samt at sikre at vores hold i 3 div. også igen vil være at finde i toppen.


IF Stadion er en af Danmarks ældste håndboldklubber, stiftet i 1906, de største triumfer ligger en del år tilbage: Det Danske Mesterskab i 1972 og 1973, desuden pokaltitlen i 1969.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER