Jan Skjødt Østergaard Pedersen

HC Midtjylland forlænger med målmandstalent

HC Midtjylland har forlænget aftalen med det unge målmandstalent Frederik Hummelmose så han også er i klubben de kommende 2 sæsoner.


Frederik kom til klubben for 2 år siden og har siden etableret sig som en eksplosiv målmand i 1. division og skal de næste 2 sæsoner danne makkerpar med Rene Villadsen. Med forlængelsen med Frederik råder klubben over et af de bedste målmandspar i 1. division, og alle ved jo, hvor vigtigt en brik i spillet denne position er.


Cheftræner Mads Hjortshøj udtaler om forlængelsen med Frederik Hummelmose: Frederik har udviklet sig enormt de sidste 2 sæsoner og har i flere kampe været kampafgørende for os. Med forlængelsen med Frederik får vi de kommende 2 sæsoner et målmandspar, der er vidt forskellig i stil, og der er jeg sikker på, at Frederik også kan lære en hel masse af Rene Villadsen. Jeg ser klart, at vi får et stærkt målmandspar, som vi skal få udnyttet så godt som muligt de kommende to sæsoner. Frederik bliver ved med at ligge lag på udviklingen og når man tænker på den unge alder – samt at målmænd normalt topper i slutningen af 20’erne/starten af 30’erne – så bliver der spændende at se, hvor langt Frederik kan nå.


Formand Kim Simonsen er også glad at det er lykkes at forlænge med Frederik Hummelmose og udtaler: Frederik havde tilbud fra andre klubber også, men valgte at blive hos os, hvilket vi er utroligt stolte af. Frederik er en spiller i udvikling, og jeg er sikker på, at makkerskabet med Rene vil være med til at løfter Frederiks spil endnu mere. Ud over at han præsterer på banen, så formår han også at være med til at give de helt unge målmænd et yderligere skub, og dette er vigtigt, når vi kigger på den øgede satsning på ungdomssiden, hvor Frederik vil være med til at kunne skubbe til træningsmiljøet på denne front, idet man altid kan være sikker på et højt engagement fra Frederiks side.


Frederik Hummelmose udtaler om forlængelsen med HC Midtjylland: Jeg er rigtig glad for både min egen og holdets udvikling, og ser frem til samarbejdet med Rene Villadsen de kommende 2 sæsoner. Jeg har haft et rigtigt godt samarbejde med Nicolai og glæder mig til at suge til mig fra Rene, der kommer med stor erfaring fra ligaen og ikke mindst Bundesligaen – samt prøve at lære lidt af den måde Rene står på mål.


Det er altid sjovest at være med på et hold, der har momentum, og det skal følges op næste år, hvor vi går efter oprykning til ligaen – men selvfølgelig skal vi også have fokus på at få sluttet godt af i år – hvor vi med held og dygtighed kan gentage sidste sæsons 3. plads og i år få lov til at spille oprykningskampe – det er noget, der vil være med til at give en god ballast – men det er desværre ude af vores egne hænder nu.


Så har jeg jo også fulgt med i byggeriet af den nye Arena, og denne ligger jo op til håndbold på øverste hylde – en fyldt ny Arena vil jo være med til at løfte endnu mere, så det ser jeg rigtigt meget frem til.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER