Mads O. Madsen

Nordsjælland-formand: Nu skal vi have stoppet elevatoren


Nordsjælland Håndbold har igennem de sidste mange sæsoner været op og ned imellem Herreligaen og 1. division.


Det nordsjællandske mandskab er i denne sæson i 1. division, da de i den forgangne sæson rykkede ned fra Herreligaen. De rykkede dog ikke ned på normalvis. De rykkede som bekendt ned, da sæsonen blev afbrudt på grund af COVID-19.


Det bliver dog ikke til noget langt ophold i den næstbedste række, da Nordsjælland Håndbold for nyligt sikrede sig 1. pladsen i 1. division, hvilket naturligvis betyder en direkte oprykning til Herreligaen.


Ambitionerne er da også klare hos det kommende ligahold. De vil nemlig etablere sig i ligaen, hvorfor det skal være slut med elevatoren mellem Herreligaen og 1. division.


Nordsjælland-formand, Jørgen Simonsen, siger følgende til Helsingør Dagblad:


“Nu skal vi have stoppet elevatoren, så vi bliver på øverste etage. Jeg har ikke nerver til mere af det her nedrykning, og det tærer på psyken i hele organisationen. Nu skal vi holde fast. Vi har ikke det samme budget til spillere, som mange af vores konkurrenter, men vi håber meget, at kan løfte vores økonomiske niveau en tak op. Det er der selvfølgelig brug for, hvis vi skal være konkurrencedygtige på den lange bane.”



Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER