Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Jonathan Stenbäcken tror på et godt resultat mod Aalborg

Håndboldherrerne fra Skjern Håndbold fik en skidt start på slutspillet.

Lørdag aften spillede Claus Dalgaard-Hansens tropper sammen med ærkerivalerne fra TTH Holstebro, da de to mandskaber stødte sammen i 1. spillerunde i slutspilspulje 2.

I Skjern Bank Arena løb gæsterne med en sejr på 27-33 efter en pauseføring på 10-14.

Se kampen i tal HER

På søndag skal Skjern Håndbold i ilden igen, når de på udebane krydser klinger med de forsvarende danske mestre fra Aalborg Håndbold. I de to indbyrdes opgør i grundspillet blev det i begge tilfælde en sejr til nordjyderne, men i begge kampe var vestjyderne godt med i størstedelen af kampene.

Forsvarsgeneralen Jonathan Stenbäcken er optimistisk forud for søndagens opgør. Han siger følgende til klubbens hjemmeside:

“I begge grundspilskampe mod Aalborg var vi i front med 8-10 minutter tilbage, men formåede ikke at slutte ordentlig af. Så selvom vi ikke fik point med fra de to kampe, så står vi tilbage med to gode fornemmelser fra de kampe, og troen på at vi kan lave et godt resultat på søndag”

Søndagens opgør spilles i Jutlander Bank Arena i Aalborg og bliver fløjtet i gang klokken 20.00.

Se stilling og topscorerliste for denne og mange andre ligaer.