Ida Hummeluhr

Mathias Gidsel forlænger sin kontrakt til 2024

Pressemeddelelse fra GOG:


Efter en forrygende sæson for GOG og et fabelagtigt VM i januar med landsholdet er Mathias Gidsel blevet en populær figur i både dansk og international håndbold. Så der er stor glæde og stolthed, at GOG kan offentliggøre, at højrebacken har sat sin underskrift på en ny 3-årig kontrakt med klubben.


Mathias Gidsel kom til GOG i 2014, hvor han begyndte på efterskolen i Oure. Siden er den unge vestjyde blevet til en af de helt store profiler i dansk håndbold – trods sine kun 22 år. Og nu har højrebacken valgt at spille i den gule trøje de næste tre sæsoner.


”Jeg er superglad for at være i GOG. Og når jeg ser på min udvikling i den her sæson, så er jeg overbevist om, at det er det helt rigtige miljø for mig at være i,” siger Mathias Gidsel.


”Og når jeg ser på sæsonen og GOG’s position, hvor vi skal spille kvartfinale i en europæisk turnering, vi er pokalmestre, skal til Final4 igen og er et af topholdene i ligaen, så er det bare fedt at være en del af GOG. Jeg er rigtig glad for at forlænge kontrakten og vide, at jeg skal være i den her klub nogle år endnu.”


Som ungdomsspiller i klubben blev det til DM-guld som både U16 og U18, men som senior er det indtil videre blevet til to DM-sølvmedaljer. Og så naturligvis en pokaltitel i efteråret. Så nu går jagten ind på de DM-guldmedaljer, som mangler i samlingen.


”Jeg drømmer selvfølgelig også om at komme til udlandet og spille en dag, men når jeg ser på min udvikling i GOG og klubbens position i toppen af dansk håndbold, så er det det helt rigtige for mig at blive her lige nu. Det andet skal nok komme en dag.”


Frem til sommeren 2024 skal Mathias Gidsel være en gul profil.


”Jeg er meget glad og stolt over, at det er lykkes at fastholde en så stor profil i klubben – og især når det er et talent, vi har udviklet. En af vores egne. En allstar-spiller fra VM. En spiller, der har leveret på et utrolig højt niveau for både GOG og landshold den her sæson. Det betyder rigtig meget for holdet og klubben,” siger GOG-direktør Kasper Jørgensen.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER