Ida Hummeluhr

Dårligt nyt: Nye coronatilfælde i Aalborg Håndbold aflyser kampen torsdag

Pressemeddelelse fra Aalborg Håndbold:


Oven på mandagens positive coronatilfælde fik vi onsdag morgen foretaget nye tests. Vi har nu svar på disse, og yderligere to spillere, Magnus Saugstrup og Lukas Sandell, er desværre testet positiv for coronavirus. 


Efter dialog med EHF, og for at begrænse smittespredningen, er torsdagens kamp i EHF Champions League mod RK Celje derfor aflyst. 


– Vi er selvfølgelig utroligt ærgerlige over, at vi ikke får mulighed for at slutte gruppespillet ordentlig af i Jutlander Bank Arena i morgen. Men det vigtigste for os er nu først og fremmest at sørge for spillernes samt stabens helbred, og så må spillet på banen, for en stund, komme i anden række, siger direktør Jan Larsen. 


Yderligere tests de kommende dage vil afgøre, hvorvidt vores kamp i HTH Herreligaen mod Århus Håndbold på søndag kan blive afviklet som planlagt. 


Vi er dermed oppe på tre smittetilfælde. Simon Gade, der testede positiv i mandags, er heldigvis allerede i bedring, mens Magnus og Lukas begge har det fint omstændighederne taget i betragtning. 


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER